Er zijn mensen die snel geobsedeerd worden door de cultuur van vreemde landen. Ze leren alles over die exotische culturen en vertellen over hun passie met veel naasten. Maar er is nog een soort, wij zijn diegenen die geobsedeerd zijn door onze eigen cultuur. 

Dit is Gironet, een blog die bijna volledig is toegewijd aan Nederlandse cultuur en de beste evnementen in Nederland. Muziek, eten, mensen, celebrities, alles relevant hier in het beste land van de hele wereld. We hebben schrijvers die houden van hun cultuur, hun verleden, en ook houden van een feestje in eigen land. 

Vaak gaan we ook over grote festivals en feestjes in Europa, met verschillende correspondenten in de belangrijkste landen. Als je into de millenial lifestyle, het feesten, reizen en bloggen in het algemeen bent, is dit de plek voor jou. Als je dan ook nog eens gefascineerd bent door Nederlandse cultuur, wordt het nog beter! 

We zijn één van de mooiste landen van de hele wereld, terwijl we ook onze mindere kantjes hebben, kunnen we maar niet stoppen met onze eigen cultuur lief te hebben. Dit is Gironet, we proberen onze liefde voor ons erfgoed en cultuur te tonen terwijl we alles wat we er leuk aan vinden uitleggen en het voor de hele wereld tonen. 

Kristin van der Wielen 

Oprichtster van Gironet